&

Notícies

El sector del metall t'ofereix oportunitats de feina. Si ets dona i t'interessa iniciar-te professionalment en aquest sector et proposem el curs "Iniciació al metall". Per ampliar la informació pots inscriure't a la sessió informativa prevista el 6 de novembre a les 9.30 h al Centre de Formació Cal Molins.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

Sabadell preveu contractar joves titulats d’11 especialitats diferents inscrits al sistema de Garantia Juvenil. Els dies 15 i 16 d’octubre s’ofereixen sessions informatives al Vapor Llonch on s'informarà dels requisits per accedir a aquest programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

Sabies que Sabadell té un Centre de formació professional de més de 3.000m2? Sabies que pots formar-te de manera 100% subvencionada? Des de l'Ajuntament de Sabadell, et convidem a conèixer l'oferta formativa que es realitza al Centre de Formació de Cal Molins. Apunta't a una de les sessions informatives previstes.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

Per aplicar polítiques adequades a les necessitats del teixit empresarial, tant les administracions com els agents econòmics i socials hem de conèixer les demandes i inquietuds de les empreses del territori. Per aquest motiu li proposem participar en una enquesta.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu