&

Notícies

Promoció Econòmica de Sabadell SL anuncia la licitació mitjançant procediment obert dels Serveis de docència per diferents accions de formació ocupacional adreçades a persones aturades en el marc del programa de formació d'oferta en àrees prioritàries (FOAP).

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

Sabadell tanca la seva participació en el projecte europeu Gen_Y City en el marc del programa URBACT. En els últims 2 anys la ciutat ha treballat juntament amb Poznan (Polònia), Daugavpils (Letònia), Genoa (Itàlia), Granada (Espanya), Klaipeda (Lituània) Wolverhampton (Regne Unit), Kristiansand (Noruega), Torún (Polònia), Coimbra (Portugal), Bolonya (Itàlia) i Nantes (França) per determinar polítiques de promoció, atracció i retenció del jove talent emprenedor a les ciutats. El resultat ha estat és la creació d’un Pla d’Acció Local per retenir i atreure joves talents emprenedors vinculats a indústries innovadores, creatives i basades en el coneixement.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

El pròxim 24 de setembe a les 11 h tindrà lloc a Cal Molins (c. dels Calders, 32) una sessió informativa del Punt Òmnia en la qual s'explicarà què és i quins objectius té, es donarà detall de l'oferta formativa i es desplegarà el ventall de serveis que s'hi ofereixen. De forma especial es parlarà dels cursos que començaran a l'octubre. 

Continuar llegint

ImprimeixCorreu

Sabadell ha aconseguit un ajut de la Diputació de Barcelona per executar un Pla Integral de modernització del polígon de Can Roqueta. El pressupost del projecte és de prop 2,2 M€ i la Diputació farà un aportació d’1,7 M€. Un total de 385.250 € aniran a càrrec de l’Ajuntament de Sabadell i els 109.750 € restants els aportarà l’Associació d’Empreses i Propietaris del Polígon d’Activitat Econòmica de Can Roqueta de Sabadell (AEPCRO).

Continuar llegint

ImprimeixCorreu