&

Notícies

L’alumnat dels Programes de Formació i Inserció de l’Ajuntament de Sabadell organitzen un Sopar Solidari en benefici d’Atendis

L’alumnat dels Programes de Formació i Inserció de l’Ajuntament de Sabadell organitzen un Sopar Solidari en benefici d’Atendis

L’alumnat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) de l’Ajuntament de Sabadell organitza un sopar solidari el dijous 15 de juny, a les 8.30 del vespre a l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell).  L’objectiu és recaptar fons per a la Fundació Atendis al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’alumnat que hi participarà al Sopar té entre 16 i 21 anys i han rebut formació d’auxiliar de vendes, atenció al públic, auxiliar d’hostaleria, auxiliar de pastisseria i fleca i auxiliar de manteniment i reparació de vehicles lleugers. L’activitat s’emmarca en el projecte docent d’aquest programa per reforçar el compromís i implicació dels joves envers la societat. El sopar és la cloenda al conjunt d’activitats  desenvolupades en els darrers mesos com a part de la seva formació en l’educació en valors.

La vetllada estarà amenitzada per l’actriu sabadellenca Marta Tricuera. El preu per comensal és de 20 euros i les persones que vulguin assistir o fer una aportació han de fer un ingrés al compte de la Fundació Atendis (ES52-0081-0900-88-0002618168). La recaptació es destinarà íntegrament per a la renovació de la cuina de la Llar-Residència Jacquard d’Atendis que va iniciar la seva activitat l’any 1984 i dóna cobertura a 14 persones adultes amb discapacitat intel·lectual moderada.

És la tercera vegada que l’alumnat dels PFI organitza un Sopar Solidari. El primer va ser en benefici de l’Associació Vallès Amics de la Neurologia AVAN, amb una recaptació destinada a la seu de l’entitat. A la segona ocasió, els diners recaptats es van destinar al programa Aixeca’t que duu a terme Êthos, un programa esportiu de reeducació, socialització i reinserció per a adolescents .

Formació i Inserció

Els PFI (Programes de Formació i Inserció) són programes formatius que es desenvolupen al vapor llonch i Centre de Formació Cal Molins i s’adrecen a nois i noies menors de 21 anys, que no estiguin treballant, no hagin obtingut el títol en graduat en educació secundària obligatòria i que en el moment d’iniciar als programes no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació. Aquests programes inclouen la modalitat de PTT (Programa de Transició al Treball) i el PIP (Plans d'Iniciació Professional). Estan subvencionats per l’Ajuntament de Sabadell, el departament d’Ensenyament i el Programa Europeu d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

ImprimeixCorreu