&

Notícies

Descobreix noves sortides professionals amb la indústria 4.0!

El proper 13 de juliol realitzem una dinàmica d’orientació industrial per competències 4.0 per a totes aquelles persones interessades en conèixer quines noves oportunitats de feina s'obren amb la irrupció de la indústria 4.0.
 
Aquest taller té una durada de 3 hores i es desenvolupa a l'edifici Vapor Llonch a les 9:00 del matí. La capacitat és de 20 persones, per la qual cosa et demanem que facis la teva pre-inscripció a l'enllaç de sota:
 
 
L'objectiu és treballar amb un grup de persones una orientació eficaç per a la inserció  de  perfils professionals d'alta demanda en empreses de la indústria 4.0. Explicarem els diferents oficis adequats per al grup i quines són les competències professionals d'èxit associades a cada ofici. 
 
Posteriorment les persones assistents podran realitzar dinàmiques individuals i grupals d'identificació de les competències personals pròpies per tal de poder esbrinar quins perfils professionals són els més adequats per a cadascú. 
 
Durant la dinàmica es treballarà un pla individual de millora d'alguna de les competències clau per a poder desenvolupar un o més d'un ofici.
 
Un cop treballades les competències personals  s'explicaran  també les competències tècniques i es donaran els instruments perquè puguin cercar els centres i programes on poder-les estudiar i integrar al seu currículum.
 
 
PERFIL DE LES PERSONES PARTICIPANTS
  • Persona  demandant d'ocupació  
  • Persona  interessada en la indústria 4.0 

 

PROFESSIONS RELACIONADES AMB LA INDÚSTRIA 4.0 

Assistiran al taller altres persones que han tingut èxit professional i que enriquiran la dinàmica amb els seus testimonis. 
 
 
Si et cal més informació contacta amb nosaltres a:
Maribel López Alarcón
Promoció Econòmica de Sabadell | Vapor Llonch
mlopezal@ajsabadell.cat o al telèfon 93 7453161 

 

ImprimeixCorreu