&

Notícies

Descobreix noves sortides professionals amb la Indústria 4.0!

Descobreix noves sortides professionals amb la indústria 4.0!

El proper 13 de juliol realitzem una dinàmica d’orientació industrial per competències 4.0 per a totes aquelles persones interessades en conèixer quines noves oportunitats de feina s'obren amb la irrupció de la indústria 4.0.
 
Aquest taller té una durada de 3 hores i es desenvolupa a l'edifici Vapor Llonch a les 9:00 del matí. La capacitat és de 20 persones, per la qual cosa et demanem que facis la teva pre-inscripció a l'enllaç de sota:
 
 
L'objectiu és treballar amb un grup de persones una orientació eficaç per a la inserció  de  perfils professionals d'alta demanda en empreses de la indústria 4.0. Explicarem els diferents oficis adequats per al grup i quines són les competències professionals d'èxit associades a cada ofici. 
 
Posteriorment les persones assistents podran realitzar dinàmiques individuals i grupals d'identificació de les competències personals pròpies per tal de poder esbrinar quins perfils professionals són els més adequats per a cadascú. 
 
Durant la dinàmica es treballarà un pla individual de millora d'alguna de les competències clau per a poder desenvolupar un o més d'un ofici.
 
Un cop treballades les competències personals  s'explicaran  també les competències tècniques i es donaran els instruments perquè puguin cercar els centres i programes on poder-les estudiar i integrar al seu currículum.
 
 
PERFIL DE LES PERSONES PARTICIPANTS
  • Persona  demandant d'ocupació  
  • Persona  interessada en la indústria 4.0 

 

PROFESSIONS RELACIONADES AMB LA INDÚSTRIA 4.0 

Assistiran al taller altres persones que han tingut èxit professional i que enriquiran la dinàmica amb els seus testimonis. 
 
 
Si et cal més informació contacta amb nosaltres a:
Maribel López Alarcón
Promoció Econòmica de Sabadell | Vapor Llonch
mlopezal@ajsabadell.cat o al telèfon 93 7453161 

 

ImprimeixCorreu