&

Notícies

Participants en plans d’ocupació per a persones en atur realitzen prop de 300 actuacions de millora de via pública, equipaments i mobiliari urbà en els últims 6 mesos

Participants en plans d’ocupació per a persones en atur realitzen prop de 300 actuacions de millora de via pública, equipaments i mobiliari urbà en els últims 6 mesos 

En un dels programes han participat persones majors de 45 anys, que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. A més un altre dels programes s’ha adreçat específicament a persones beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció. En aquesta ocasió, totes les persones han tingut un contracte de 6 mesos i alhora han fet formació dins de la jornada laboral d’entre 80 i 120 hores vinculada a un certificat de professionalitat. D’aquesta manera, es proporciona a les persones participants, a més d’experiència laboral, els coneixements i les habilitats que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior en el mercat de treball.

Els programes que ara finalitzen han inclòs diferents especialitats que van des de Construcció, Instal·lació, Pintura, Fusteria, Auxiliars Neteja equipaments, Auxiliars Neteja viària, Jardineria, Auxiliars Mainaderes, Auxiliars Hostaleria, Auxiliars d’acompanyament a la gent gran i Auxiliars d’atenció al ciutadà.

s’han realitzat treballs de pintura o construcció en espais com les escoles Alcalde Marcet o Samuntada, les piscines municipals o en parcs i places de la ciutat com el parc del Taulí, Parc Catalunya o plaça de la Fuensanta. A més, diferents grups han treballat en la rehabilitació d’un dels habitatge socials de Vimusa a Cifuentes. A banda, s’ha realitzat treballs de neteja viària en el barri de la Planada del Pintor , Parc del Nord o Merinals i també tasques de jardineria al Parc Catalunya i a la zona de trenet, entre d’altres o l’acompanyament a les persones residents al Complex per la Gent Gran d’Alexandra, Parc Central i Sant Oleguer.

CONSULTA LA NOTA DE PREMSA

ImprimeixCorreu