&

Notícies

Inscripció oberta a tres nous cursos de formació ocupacional

Obrim la inscripció a tres nous cursos del seu programa de formació ocupacional que començaran la setmana que ve al Centre de Formació Cal Molins. Els cursos van dirigits principalment a persones en situació d'atur i són 100% subvencionats. Els/les interessats/des poden visitar la pàgina de formació ocupacional o sol·licitar més informació a Cal Molins (c. Calders, 32), al telèfon 93 745 32 23 o al correu formaciovapor@ajsabadell.cat

El curs Direcció de petits negocis o microempreses començarà el 5 de juny i té una durada de 90 hores. Està dedicat a la gestió de l'activitat empresarial des de la direcció. Per accedir-hi, cal haver superat el Batxillerat o equivalent o superar una prova específica d'accés. Es requereixen coneixements d'informàtica i disponbilitat horària. El curs està integrat en un Certificat de Professionalitat sobre Creació i gestió de microempreses i l'assistència és obligatòria. 

El curs Entrenament en habilitats sociolaborals de persones amb discapacitat començarà el 6 de juny i té una durada 130 hores. S'hi prepara l'alumnat per obtenir competències en l'acompanyament i inserció laboral de persones amb discapacitat mitjançant l'entrenament de les habilitats sociolaborals. Per accedir-hi, cal haver superat el Batxillerat o equivalent o superar una prova específica d'accés. Es requereix disponibilitat horària i motivació envers aquest àmbit. El curs està integrat en un Certificat de Professionalitat sobre Inserció laboral de persones amb discapacitat i l'assistència és obligatòria.

El curs d'Auditoria començarà el 7 de juny i té una durada de 120 hores. El seu objectiu és formar persones amb un perfil adminstratiu en gestió comptable i administrativa per a auditoria. Per accedir-hi, cal haver superat el Batxillerat o equivalent o superar una prova específica d'accés. Es requereixen conxeixements d'infomàtica, disponibilitat horària i motivació envers aquest àmbit. El curs està integrat en un Certificat de Professionalitat sobre Gestió comptable i administrativa per a auditoria i l'assistència és obligatòria.

ImprimeixCorreu