&

Notícies

Acte públic de Vàlua al Casal Pere IV

Vàlua, la plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell, interpel·la les entitats del Tercer Sector Social de la ciutat amb el triple objectiu d'enfortir els lligams dins del territori, detectar possibles sinèrgies i generar noves oportunitats de col·laboració per enfortir el Tercer Sector Social de la nostra ciutat. En concret, s’ha previst un acte obert amb el títol “Vàlua, plataforma del tercer sector social de Sabadell i els reptes de l'acció comunitària”  avui dimecres 30 de maig a les 18 h a l’Auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).

Durant la sessió es presentarà Vàlua i es convidarà a les persones assistents a reflexionar sobre l’acció comunitària i els reptes que planteja com a metodologia d’intervenció  per promoure la cohesió i la transformació social i avançar cap a una societat més justa. Durant l’acte es comptarà amb la presència d’Anna Tomàs, membre de la Junta Directiva i de la vocalia d'Acció comunitària d'Entitats Catalanes d’Acció Social i directora assistencial de la Fundació Els Tres Turons. També es comptarà amb la intervenció d’Elena Rovira, periodista i sociòloga, especialista en desenvolupament comunitari i fundadora de la consultoria de comunicació Blaus.

Així mateix, l’acte comptarà amb la presència d’un seguit d'iniciatives d’acció comunitària a la ciutat a les quals es vol donar veu i també amb agents i tècniques especialitzades en intervenció comunitària. Les entitats interessades a participar-hi poden inscriure-s'hi on-line omplint el formulari d’inscripció accessible des del web valua.cat. 

ImprimeixCorreu