&

Notícies

Dos nous cursos de formació ocupacional

El proper 5 de juliol començaran dos cursos de formació ocupacional a Cal Molins, Ofimàtica i Metodologia d'ocupació suport en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. Van adreçats, principalment, a persones en situació d’atur i la seva finalitat és millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals.

El curs Ofimàtica et dona eines per desenvolupar tasques administratives en general. S'hi imparteixen continguts sobre internet, fulls de càlcul, bases de dades, tractament de textos i presentacions gràfiques. Per inscriure-s'hi, cal haver obtingut l'ESO o equivalent. Aquest curs és un mòdul que forma part del CP GESTIÓ COMPTABLE I GESTIÓ ADMINISTRATIVA PER A L’AUDITORIA i, en cas que tinguis perfil administratiu comptable, et reforçarà les habilitats ofimàtiques i et serviran per aplicar a l’àrea fiscal i comptable. És presencial, totalment subvencionat i s'imparteix durant 190h en horari de matins a Cal Molins. L'assistència és obligatòria. 

El curs Metodologia d’ocupació amb suport en la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat permet obtenir formació quant a la gestió dels recursos formatius i sociolaborals necessaris per al procés d’inserció laboral i la proposta d’intervencions per facilitar-lo, així com l’adaptació de l’usuari al lloc de treball i el procés de transició a la fase de seguiment i manteniment. Per inscriure-s'hi, cal haver obtingut el batxillerat o un equivalent (o superar una prova d’accés) i mostrar motivació envers l'àmbit de la Inserció laboral de persones amb discapacitat. El curs és presencial, totalment subvencionat i s'imparteix durant 90h en horari de matins a Cal Molins. L'assistència és obligatòria. 

Les persones interessades en algun d'aquests cursos poden fer la sol·licitud a través de la nostra pàgina web o bé informar-se'n anant al Centre de Formació Cal Molins (carrer de Calders, 32), trucant al 937 453 223 o escrivint un correu electrònic a formaciovapor@ajsabadell.cat. 

ImprimeixCorreu