&

Notícies

Sessió informativa del Punt Òmnia

El proper dijous dia 5 de juliol a les 10 h tindrà lloc a Cal Molins (c. dels Calders, 32) una sessió informativa del Punt Òmnia en la qual s'explicarà què és i quins objectius té. També, es donarà detall tant de l'oferta formativa com del ventall de serveis que s'hi ofereixen.

El Punt Òmnia dona la possibilitat d’accedir al món de les tecnologies de la informació i la comunicació d’una manera entretinguda i innovadora. És una comunitat virtual que potencia el desenvolupament de les xarxes ciutadanes d’àmbit social i té la finalitat de proporcionar eines a les persones interessades per formar-se i trobar feina mitjançant les tecnologies. Ofereix formació presencial, a distància i ús lliure d'alguns recursos. A més, un equip de persones dinamitzadores s'encarreguen d'orientar els inscrits, assessorar-los i impartir-los els cursos. 

Per utilitzar Òmnia cal inscriure-s'hi i és molt recomanable assistir a la xerrada informativa del proper dijous. Prèviament, cal trucar al tel. 93 745 32 23 per reservar plaça. 

 

ImprimeixCorreu