&

Notícies

"Xarxa Media Info. Al voltant de Sabadell", nou programa de ràdio

En el marc dels cursos de Sabadell Ràdio Lab (l'escola municipal dedicada a la comunicació radiofònica de Ràdio Sabadell), l'equip de Xarxa Media Team de Treball i Empresa van estrenar divendres passat el programa "Xarxa Media Info. Al voltant de Sabadell". Es tracta d'un magazín informatiu que s'emet cada divendres a les 16 h i que aborda els temes de formació, ocupació, empresa i intermediació que tenen lloc en la ciutat. 

L'equip del programa està format per Marc Borda, Mireia Martín, Ezequiel Puertas i Olga Camacho, sota la coordinació d'Alodia Quesada. Hi apareixen seccions com 'Creure i crear', 'Informa't i forma't', 'Consells per trobar feina' i 'Experiències', que tracten temàtiques vinculades a l'activitat de Promoció Econòmica de Sabadell. També s'hi ofereix una agenda d'activitats de la ciutat.

Es pot fer el seguiment del programa als comptes @xarxamediateam i @SBDradioLab a Facebook, Twitter i Instagram. A més, si no ha estat possible escoltar-lo en directe a Ràdio Sabadell (al 94.6), també es pot escoltar tant el programa sencer com el detall de les seves seccions des del següent enllaç

ImprimeixCorreu