&

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Vols formar-te i treballar? Et busquem a tu!

Si tens menys de 30 anys, tens ganes de formar-te i treballar i estàs empadronat als barris del Ripoll (Can Puiggener, Torrerromeu, Can Roqueta i Poblenou) o del Sud (Campoamor, Espronceda, Les Termes i Creu de Barberà), t'informem de la previsió de dos programes perquè et formis i treballis alhora. 

PROGRAMES PREVISTOS

Cases d'Oficis

Si tens entre 16 i 24 anys i t'has graduat en ESO, pots inscriure't en alguna de les nostres Cases d'Oficis que tenim previst desenvolupar properament. Les Cases d'Oficis estan pendents d'aprovació definitiva per part del Servei d'Ocupació de Catalunya. Les Cases d'Oficis tenen un 1 any de durada: 6 mesos de formació i 6 mesos de contracte laboral. Les especialitats que proposem són:

  • Envelliment actiu: ajudaràs els més grans a sentir-se més joves
  • Atenció a la infància: aprendràs tot allò relacionat amb els nens
  • Videoproducció i cultura audiovisual: si t'apassiona el món audiovisual

Acció integrada

Si tens entre 16 i 29 anys, pots inscriure't en la nostra Acció Integrada que tenim previst desenvolupar properament. L'acció integrada està pendent d'aprovació definitiva per part del Servei d'Ocupació de Catalunya. L'especialitat que proposem és:

  • Dinamització esportiva: si gaudeixes conduint l'activitat esportiva

SESSIÓ INFORMATIVA

Si vols saber més de les Cases d'Oficis i de l'Acció Integrada pots assitir a la sessió informativa del 10 de desembre de 2018. 9.30h al Vapor Llonch (Ctra de Barcelona, 208, bis Sabadell)

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball de Barris.  

*Els programes resten encara pendents d'aprovació definitiva.

ImprimeixCorreu