&

Notícies

Periòdicament col·laborem amb Ràdio Sabadell per difondre receptes de cuina i diferent informació i curiositats al volant de la gastronomia. 

SETEMBRE 2017

 Tothom a taula: cuina de reciclatge i proximitat

 

JUNY 2017

 Tothom a taula: Què té el bacallà que ens apassiona?

 

MAIG 2017

 Tothom a taula: Arròs amb bacallà

 Tothom a taula: Arròs amb verdures

 Tothom a taula: Arròs amb crostra

 

ABRIL 2017

 Tothom a taula: receptes de sanvitxos

 Tothom a taula: calçots amb tempura i salsa salvitxada

 Tothom a taula: calçots i com cuinar-los

 

MARÇ 2017

 Tothom a taula: Salmó amb papillota

 Tothom a taula: Marmitako amb bonítol

 Tothom a taula: Botifarra dolça amb poma

 Tothom a taula: Lluç en salsa verda

 

FEBRER 2017

 Tothom a taula: Tapes amb formatge brie

 Tothom a taula: Suquet de peix a la marinera

 

GENER 2017

 Tothom a taula: Hi ha diferències entre un arròs a banda i un arròs del senyoret?

 Tothom a taula: Rotllets de rostit i salsa demi-glace i tzatziqui

 Tothom a taula! Steak tartar, una recepta de llegenda!
 

DESEMBRE 2016

 D'on sorgeix la tradició de menjar el tortell de Reis?

 Tothom a taula: Tronc de Nadal de xocolata i nata!

 Tothom a taula: recepta del Tortell de Reis de l'escola d'hosteleria Vapor Llonch

 Tothom a taula: Us expliquem diverses teories sobre l'origen de les tapes!

 

NOVEMBRE 2016

 Tothom a taula: preparem sardines amb escabetx!

 Cuina d' aprofitament: Truita de pa amb tomàquet i humus de cigrons

 Parmentier, el francès que va popularitzar la patata com aliment

 

OCTUBRE 2016

 Aquí no es llença res! Fem cuina de reaprofitament?

 D'on ve la pasta, com es fa i com hem de cuinar-la

 Coneix el producte de temporada: la carbassa i totes les seves propietats

 Gaspatxo de carbassa escalivada, musclos i gingebre

 

SETEMBRE 2016

 L'origen del pastís Tatin i com es prepara 

 La teva guia per tallar tot tipus d'aliments com un xef 

 Saps quins són els aliments per aquesta temporada?

ImprimeixCorreu


 

El Vapor Llonch assoleix 35 casos d’èxit amb el projecte Reempresa

Molts d’aquest casos donats entre 2012 i 2016, el 65,7% dels quals s’han produït a la nostra ciutat, pertanyen als sectors del comerç, serveis i restauració. Quant a la representació de la dona, un 31,42% han estat dones reemprenedores, uns 11 casos
 
El programa Reeempresa ofereix assessorament per als cedents d’empresa i per a les persones reemprenedores sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un pla de reempresa o de cessió. En aquest moment hi ha 35 centres de reempresa (punts d’informació).

Continua llegint

ImprimeixCorreu


 

Sabadell i PIMEC impulsaran a la ciutat el Projecte Relleu Generacional, destinat a assegurar la continuïtat de l’empresa

L’Ajuntament de Sabadell s’afegeix així al programa de relleu generacional i protocol familiar de PIMEC que, a través de consultoria experta i individualitzada, dóna suport a les pimes en la continuïtat de l’empresa familiar, la incorporació de nous membres, la retribució i l’estabilitat financera durant el procés. Les empreses que estiguin interessades en fer ús d’aquest nou servei podran acollir-se a unes condicions preferencials.

+ info

ImprimeixCorreu

> Tècnics/ques Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local

Publiquem el llistat definitiu de persones admeses i excloses.

Teniu tota la informació en aquest enllaç: http://goo.gl/CfPmvi

ImprimeixCorreu