&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

Aquests són els llistats de les tres especialitats de PFI amb la relació de persones admeses:

Les persones admeses s’han de dirigir a la recepció del Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32 de Sabadell) i recollir el sobre de matrícula.


Aquests són els llistats de les assignacions a altres centres de les especialitats PTT Aux. d’hoteleria i PTT Aux. de vendes:

Reviseu els llistats per saber en quin centre se us ha assignat una plaça i poseu-vos en contacte amb el centre assignat per saber com formalitzar la matrícula.


   QUIN FUTUR TRIES?   

          

Programes de formació i inserció

QUÈ SÓN ELS PFI?

L’objectiu dels Programes de Formació i Inserció (PFI) és proporcionar formació en un àmbit professional a joves que han finalitzat l’ESO sense graduar. Cal Molins iniciarà el procés de preinscripció de dues especialitats dels Plans de Transició al Treball (PTT) i una del Pla d'Iniciació Professional (PIP).

Continuar llegint

ImprimeixCorreu