Notícies

Marisol Pérez torna a Cal Molins per compartir la seva experiència SEFED i Erasmus

El 12 de juliol l’exalumna Marisol Pérez va tornar al Centre de Formació Cal Molins per compartir la seva experiència, tant com a participant en el curs SEFED 2022-23 com de l’estada Erasmus.

La Marisol va fer una estada entre els mesos de gener i abril d’aquest mateix any a Irlanda. A Dublin va treballar en una gestoria i va conviure amb una família irlandesa, que la va ajudar a millorar l’anglès.  

Conèixer de primer mà la seva experiència va ser molt enriquidor per al grup d’alumnes actual i va servir per encoratjar a tothom a seguir amb el programa i a gaudir de l’aventura SEFED. 

QUÈ ÉS EL SEFED?

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de formació ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’administració i gestió d’empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. S'hi reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real. SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa.

Aquest programa destaca perquè manté una alt nivell d’inserció laboral.

+INFO

Imprimeix