Notícies

Inscripció oberta als cursos CISCO: CCNA v7, CCNA CyberOps Associate i Dev Net v1

A partir del  17 de juliol s’obre el període de matriculació dels cursos CISCO d'Aula Mentor, que romandrà obert fins al 7 de setembre. Els cursos que s’oferten són els següents:

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors. Certificació formada per 3 mòduls de 5 mesos cadascun. Cal mantenir activa la matrícula durant els 5 mesos. 

  • Mòdul 1 CCNA v7: conceptes i tecnologies bàsiques de xarxa.
  • Mòdul 2 CCNA v7: conceptes bàsics de commutació i enrutament d’una xarxa petita.
  • Mòdul 3 CCNA v7: conceptes i tecnologies bàsiques de xarxes; planificació i implementació de xarxes petites.

CCNA  CyberOps Associate: per conèixer les vulnerabilitats en ciberseguretat: tipus d’atacs, mètodes, protecció de dades personals i corporatives, infraestructures, etc. Es recomana tenir coneixements bàsics de Linux i Windows i de xarxes coneixements equivalents als mòduls 1 i 2 de CCNA. Duració: 5 mesos.

Dev Net v1: per inciar-se o perfeccionar els conceptes i la pràctica de programació de xarxes. Es recomana tenir coneixements previs de PCAP (Programming Essentials in Python), CCNA, CCNP o CiberOps Associate. El contingut del curs cobreix totes les necessitats relatives a gestió de microserveis, contenidors i operacions de desenvolupament, així com l’automatizació segura d’infraestructures amb interfícies de programació d’aplicacions (API). Duració: 5 mesos.

Matriculació

Fins a esgotar places, la matriculació romandrà oberta des del 17 de juliol fins al 7 de setembre. Els cursos començaran l’11 de setembre.

Aquests cursos tenen el mateix cost mensual que la resta de cursos Mentor, però segueixen una planificació establerta amb una durada de 5 mesos, la qual cosa implica un preu tancat de 120 €.

Modalitats de pagament:

A. Pagament únic:

  • CCNA: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.
  • CyberOps Associate: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.
  • Dev Net v1: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.

B .Pagament fraccionat en 2: el pagament inicial coincideix amb la resta de cursos Mentor (48€ / 2 mesos) i es farà una única recàrrega amb la resta:

  • CCNA v.7: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)
  • CyberOps Associate: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)
  • Dev Net v1: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)

INSCRIPCIÓ (part inferior de la pàgina)

Imprimeix