&

Notícies

Aprovada la Formació ocupacional 2016-2017

APROVADA L'OFERTA OCUPACIONAL 2016 - 2017

Ja podeu consultar el llistat definitiu de cursos relatius a la convocatòria d'accions formatives subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur per l'any 2016 - 2017 (convocatòria FOAP 2016).

El període d'inscripció queda obert.

RELACIÓ DE LES DIFERENTS ACTIVITATS FORMATIVES APROVADES:

Per tal de poder participar en el procés de selecció, haureu de seguir les següents passes:
  1. Consulteu els diferents programes dels cursos per obtenir més informació. Valoreu si reuniu els requisits previstos en cada convocatòria i si podeu assistir al curs amb l'horari i calendari establerts. Cliqueu en els respectius programes per tal d’obtenir més informació.
  2. Si us interesseu per alguna especialitat cal que us adreceu a les instal·lacions de Cal Molins (C. dels Calders, 32; Sabadell) per formalitzar la sol·licitud de formació en horari de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres i tardes de dilluns a dijous de 16:00 a 18:30h.
 
QUÈ NECESSITEU PER FER EFECTIVA LA SOL·LICITUD?
 
a) Recollir a partir del 14 de novembre de 2016 a Cal Molins la documentació per a poder accedir a l’oferta formativa d’enguany
b) Aportar la documentació omplerta i signada afegint-hi la fotocòpia de:
  • DNI
  • Targeta Demandant d’Ocupació (actualitzada)
  • Currículum Vitae
  • Títol i/o Certificat de formació que acrediti el nivell acadèmic requerit pel/s curs/os sol.licitat/s (si no el teniu, en el seu defecte haureu de fer una prova de nivell en els cursos de nivell 2 i nivell 3.
 
QUÈ HEU DE TENIR EN COMPTE?
  • Aquesta oferta formativa està aprovada per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
  • Respecteu el període de sol·licitud d’informació i porteu la documentació requerida.
  • Tota la documentació necessària per tal de formalitzar la inscripció a la convocatòria de FOAP 2016-2017 us la facilitarem presencialment a Cal Molins (c. dels Calders 32, Sabadell)
  • En el que cas que vulgueu portar aquesta documentació ja complimentada us l’adjuntem.

ImprimeixCorreu