INSCRIPCIÓ OBERTA: professional o amant a la cuina, aquesta formació és per a tu!
Tant si treballes en un restaurant o al sector de la restauració com si, simplement, t'interessa la cuina o la pastisseria, informa't d'aquests cursos. Aprendràs noves tècniques d'elaboració de postres. Formació adreçada a persones en actiu.
>POSTRES DE RESTAURANT CLÀSSIQUES
Crema catalana, flam, arròs amb llet, coulant, tiramisú, pannacotta... fes-te especialista en postres de tota la vida, tant locals com internacionals. Vine i llepa’t els dits!
- Horari de tardes. Del 5 al 19 de març. 20 hores.
>POSTRES DE RESTAURANT AVANTGUARDISTES
L'art de les postres ha guanyat terreny a les cuines de molts restaurants. La creativitat emplatada s'ha desenvolupat molt en els darrers anys i s'ha convertit en una disciplina amb els seus codis. Dissenya, elabora i conserva postres de restaurant avantguardistes, aplicant noves tècniques i maquinària, i combinant productes diferents.
- Horari de tardes. Del 2 d’abril al 8 de maig. 40 hores.