&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

El nou Programa 30+ d’inserció laboral permetrà la contractació d’una cinquantena de persones

inserció de persones desocupades de 30 anys i més

El nou Programa 30+ d’inserció laboral permetrà la contractació d’una cinquantena de persones

El projecte busca la inserció laboral de persones entre 30 i 45 anys

El servei de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el Programa 30+ per a la inserció laboral de persones en situació d’atur d’entre 30 i 45 anys i amb un baix nivell formatiu. L’objectiu és aconseguir la contractació d’almenys una cinquantena de persones per a un període de sis mesos.

El proper 8 de febrer, a partir de les 10:30 del matí, es farà una sessió informativa a l'Auditori del Vapor Llonch per explicar aquest programa. Per assistir-hi cal emplenar el següent formulari.

L’equip tècnic municipal que gestiona el programa informarà a les empreses del territori, detectarà oportunitats laborals, recollirà la descripció del lloc de treball i assessorarà en la definició del perfil professional més adient.

Les empreses que contractin persones del col·lectiu esmentat es podran beneficiar d’una subvenció econòmica del SOC de fins a 5.896,80€, sempre que el contracte sigui a jornada complerta, igual o superior a 9 mesos (o la part proporcional, sempre que el contracte sigui d’un mínim de 6 mesos).

Quant a la formació, en funció de les competències tècniques i transversals de la persona seleccionada es dissenya una formació a mida que encaixi amb al lloc de treball. Es farà l’assessorament i acompanyament a l’empresa durant tot el procés de sol·licitud de l’ajut econòmic per a la contractació, així com el seguiment i acompanyament en el procés d’adaptació i manteniment del lloc de treball.

Les empreses interessades poden consultar les bases per accedir a les subvencions o poden sol·licitar més informació per mitjà del següent formulari.

APUNTAT'T A LA SESSIÓ DEL DIA 8 DE FEBRER A LES 10:30H A L'AUDITORI DEL VAPOR LLONCH

programa 30 plus inserció de persones desocupades de 30 anys i més

ImprimeixCorreu