&

Notícies

Inverteix en el teu futur amb una formació de qualitat

Inverteix en el teu futur amb una formació de qualitat

Avui dia, la formació és crucial pel desenvolupament professional i personal de qualsevol persona

 
Quan les empreses es troben en un procés de selecció de personal, pel fet que l’actual escenari és altament competitiu, cerquen professionals formats, acreditats i competents. 
 
Tan important és formar-se com acreditar els coneixements obtinguts mitjançant un títol o un certificat. És per això que la formació ocupacional juga un paper tan destacat: aquests programes formatius subvencionats combinen la teoria i la pràctica en empreses, i es dirigeixen prioritàriament a persones en situació d’atur que volen adquirir noves competències professionals, acreditar-se amb un Certificat de Professionalitat i millorar el seu CV. 
El Certificat de Professionalitat és el títol oficial reconegut a tot el territori espanyol que acredita a qui l’obté que és competent per realitzar una activitat laboral, i a Catalunya l’expedeix el Servei d’Ocupació de Catalunya. 
 
A més, aquesta formació està subvencionada al 100% pel Servei d'Ocupació de Catalunya per la qual cosa no has de fer una inversió econòmica si desitges fer qualsevol dels cursos de Formació Ocupacional que oferim.
 
 
Al servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell comptem amb un llarg recorregut i experiència en l’àmbit de la formació actualitzada de qualitat. Les activitats formatives ofertes que fem van destinades a afavorir la inserció i la reinserció laboral de les persones que hi participen, però també la millora de les competències professionals de treballadors i treballadores en actiu. 
 
Si creus que pots millorar el teu CV, és el moment de #CanviarElXip!
 
Consulta l'oferta de Formació Ocupacional i escull el curs que més t'interessi

ImprimeixCorreu