&

Notícies

Sabadell Orienta - Apropa't a l'FP!, la primera fira comarcal de la Formació Professional

Sabadell Orienta - Apropa't a l'FP!, la primera fira comarcal de la Formació Professional

L’objectiu és fer arribar al conjunt de la ciutadania tota l’oferta de Formació Professional a Sabadell i de reforçar l’orientació acadèmica i professional per a totes les edats

L’esdeveniment és la primera fira d’abast comarcal dedicada a l’FP i representa un important pas endavant en l’impuls i foment de la formació professional dins l’estratègia educativa de la ciutat. Apropa’t a l’FP acollirà xerrades específiques sobre 79 cicles formatius de 21 famílies professionals, ponències d’interès general dins de l’àmbit educatiu i laboral, un espai de diàleg amb professionals d’unes 50 empreses implicades, la presència de 17 centres de formació i idiomes i espai d’orientació personalitzada, com també un servei d’informació sobre l’autoocupació i la creació de la pròpia empresa. 

 
Sabadell Orienta és un pla estratègic de l'ajuntament de Sabadell per potenciar l’orientació acadèmica per reduir l’abandonament escolar prematur i l’orientació laboral per millorar l’ocupabilitat i la carrera professional FP.

Sabadell Orienta tindrà lloc a Fira Sabadell els propers 19, 20 i 22 d’abril de 2017, és d'accés gratuït i adreçat a diferents públics.

CONSULTA LA NOTÍCIA AL WEB DE L'AJUNTAMENT DE SABADELL

ImprimeixCorreu