&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Aprèn a gestionar una microempresa

millora la teva formació: creació i gestió de microempreses

Aprèn a gestionar una microempresa

Gran part del teixit econòmic del nostre territori es basa en les empreses micro (fins a 10 treballadors/res), per la qual cosa potser t'interessa conèixer el funcionament d'aquest tipus d'empresa en tota la seva estructura.

Ara ho pots fer amb el curs de “Creació i Gestió de Microempreses”. Pertanyent a l'oferta de Formació Ocupacional, és gratuït. Amb una durada de 530 hores, combina la teoria amb pràctiques en empreses. Un cop superats tots els mòduls, rebràs un Certificat de Professionalitat que et qualifica professionalment per treballar en aquest àmbit, amb validesa a tot el territori nacional.

PREINSCRIPCIÓ  (inici: 18 d’abril)

Aquesta formació acredita l’alumne/a per dirigir iniciatives empresarials de petits negocis o microempreses. Entre els objectius del curs, també es troba aprendre a planificar i implementar estratègies d’àrees de negocis, organitzar i controlar recursos materials i econòmics i optimitzar la venda de productes. A més, també es rebrà formació sobre la utilització de serveis de gestió i assessoria.

El nivell de formació mínim per optar al curs és disposar del títol de Batxillerat o l’equivalent. Aquelles persones que no puguin acreditar la titulació mínima requerida, podran realitzar una prova d’avaluació de competències de nivell equivalent.

ImprimeixCorreu