Receptes i trucs de cuina
Periòdicament col·laborem amb Ràdio Sabadell per difondre receptes de cuina i diferent informació i curiositats al volant de la gastronomia.
SETEMBRE 2017
Tothom a taula: cuina de reciclatge i proximitat
JUNY 2017
Tothom a taula: Què té el bacallà que ens apassiona?
MAIG 2017
Tothom a taula: Arròs amb bacallà
Tothom a taula: Arròs amb verdures
Tothom a taula: Arròs amb crostra
ABRIL 2017
Tothom a taula: receptes de sanvitxos
Tothom a taula: calçots amb tempura i salsa salvitxada
Tothom a taula: calçots i com cuinar-los
MARÇ 2017
Tothom a taula: Salmó amb papillota
Tothom a taula: Marmitako amb bonítol
Tothom a taula: Botifarra dolça amb poma
Tothom a taula: Lluç en salsa verda
FEBRER 2017
Tothom a taula: Tapes amb formatge brie
Tothom a taula: Suquet de peix a la marinera
GENER 2017
Tothom a taula: Hi ha diferències entre un arròs a banda i un arròs del senyoret?
Tothom a taula: Rotllets de rostit i salsa demi-glace i tzatziqui
Tothom a taula! Steak tartar, una recepta de llegenda!
DESEMBRE 2016
D'on sorgeix la tradició de menjar el tortell de Reis?
Tothom a taula: Tronc de Nadal de xocolata i nata!
Tothom a taula: recepta del Tortell de Reis de l'escola d'hosteleria Vapor Llonch>
Tothom a taula: Us expliquem diverses teories sobre l'origen de les tapes!
NOVEMBRE 2016
Tothom a taula: preparem sardines amb escabetx!
Cuina d' aprofitament: Truita de pa amb tomàquet i humus de cigrons
Parmentier, el francès que va popularitzar la patata com aliment
OCTUBRE 2016
Aquí no es llença res! Fem cuina de reaprofitament?
D'on ve la pasta, com es fa i com hem de cuinar-la
Coneix el producte de temporada: la carbassa i totes les seves propietats>
Gaspatxo de carbassa escalivada, musclos i gingebre
SETEMBRE 2016
L'origen del pastís Tatin i com es prepara
La teva guia per tallar tot tipus d'aliments com un xef
Saps quins són els aliments per aquesta temporada?