Aprèn a cuinar plats del món
Aprèn a cuinar diferents plats del món!
Ramen, tempura, gyozas, ceviches (cuina japonesa - peruana), curry, samosas, papadum i nems (cuina de l’India - Vietnam) són algunes de les propostes per a aquest taller, on també podràs experimentar possibles combinacions.
L'Escola d'Hostaleria | Restaurant del Vapor Llonch ha preparat un taller de cuines del món per a aquest desembre.
Què aprendràs amb aquest taller?
- Organitzar els processos d'elaboració culinària caracteritzant les seves fases i relacionant-les amb les característiques dels productes a obtenir.
- Executar les diferents tècniques de cocció relacionant les transformacions fisicoquímiques que es produeixen en els aliments.
- Realitzar acabats i presentacions relacionant les seves característiques amb l'elaboració culinària que acompanyen.
- Realitzar elaboracions culinàries de cuina creativa i d’autor reconeixent les tècniques associades.
- Interpretar elaboracions culinàries d'altres autors assajant modificacions i identificant alternatives.
[activitat de pagament. Preu: 60 euros]