&

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Vols formar-te i treballar? Et busquem a tu!

Si tens menys de 30 anys, tens ganes de formar-te i treballar i estàs empadronat als barris del Ripoll (Can Puiggener, Torrerromeu, Can Roqueta i Poblenou) o del Sud (Campoamor, Espronceda, Les Termes i Creu de Barberà), t'informem de la previsió de dos programes perquè et formis i treballis alhora. 

PROGRAMES PREVISTOS

Cases d'Oficis

Si tens entre 16 i 24 anys i t'has graduat en ESO, pots inscriure't en alguna de les nostres Cases d'Oficis que tenim previst desenvolupar properament. Les Cases d'Oficis tenen un 1 any de durada: 6 mesos de formació i 6 mesos de contracte laboral. Les Cases d'Oficis aprovades per part del Servei d'Ocupació de Catalunya són:

  • Atenció a la infància: aprendràs tot allò relacionat amb els nens
  • Videoproducció i cultura audiovisual: si t'apassiona el món audiovisual

Acció integrada

Si tens entre 16 i 29 anys, pots inscriure't en la nostra Acció Integrada que tenim previst desenvolupar properament. L'acció integrada aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya és:

  • Dinamització esportiva: si gaudeixes conduint l'activitat esportiva

SESSIÓ INFORMATIVA

Si vols saber més de les Cases d'Oficis i de l'Acció Integrada pots participar a la sessió informativa  al Vapor Llonch del 14 de desembre a les 11h (Ctra de Barcelona, 208, bis Sabadell): 93 745 31 61

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball de Barris.  

 

ImprimeixCorreu