&

Notícies

OFERTA DEFINITIVA. Consulta el llistat de cursos de Formació Ocupacional 2018-19

Ja pots consultar el llistat defintiu de cursos de Formació Ocupacional 2018-2019, adreçats principalment a persones en situació d'atur. El 18 de desembre de 2018 i el 10 de gener de 2019 s'ampliarà la informació en dues sessions a Cal Molins, a les quals ja et pots inscriure.

L'oferta proposa cursos en àrees com: idiomes, informàtica, comerç, administració, electrònica, electricitat, telecomunicacions, mecànica, serveis a la comunitat, logística, comptabilitat, recursos humans i comerç internacional. Trobareu tota l'oferta formativa, així com els requisits d'accés i informació relativa als Certificats de Professionalitat, al següent enllaç: APARTAT FORMACIÓ OCUPACIONAL

Aquestes accions formatives tenen la finalitat de millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals. La Formació Ocupacional és totalment subvencionada, pot tenir caràcter teòric i pràctic, de curta o de llarga durada, i pot incloure pràctiques en empreses. En cas de superar-la, s'expedeix un Certificat de Professionalitat de l'especialitat cursada. Per a més informació s'han programat dues sessions informatives que tindran lloc a Cal Molins els dies 18 de desembre de 2018 i  10 de gener de 2019 a les 10 h. Cal trucar al 93 745 32 23 o omplir el formulari per apuntar-s'hi. 

ImprimeixCorreu