&

Notícies

ÚLTIMES PLACES. Curs administratiu/va polivalent. Programa SEFED

Vols ampliar la teva formació? Vols ser auxiliar administratiu/va polivalent?. Inscriu-te al Programa SEFED amb el que obtindràs un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Alt nivell d’inserció en acabar el programa formatiu, que també ofereix pràctiques professionals en empreses reals. ÚLTIMES PLACES

Vols formar-te en l’àrea de l’administració i la gestió empresarial a través de la simulació d’empreses? El Programa Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) té l’objectiu de formar persones en l'especialitat administrativa a través d'un aprenentatge pràctic i innovador. Vine a les sessions informatives del Programa SEFED. 

QUÈ ÉS EL SEFED?

  • El SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de Formació Ocupacional que té l’objectiu de formar a persones en matèria d’Administració i Gestió d’Empreses i, més concretament, de formar a Administratius/ves Polivalents per a Pimes. Es reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real.
  • El programa SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa.
  • Aquest programa té una alt nivell d’inserció laboral.

QUÈ OBTINDRÀS SI HI PARTICIPES?

  • Un Certificat de Professionalitat de nivell 2.
  • Aprendràs “fent”, posant en pràctica l’adaptabilitat, el treball en equip,  la polivalència i totes les competències i tasques relacionades amb l’àmbit administratiu.
  • Faràs pràctiques professionals en empreses reals.
  • Millorar les teves possibilitats a l’hora de buscar feina.

T'INTERESSA?

Cal adreçar-se al Centre de Formació Cal Molins o trucar al 93 745 32 23

LLOC ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Cal Molins (C/ Calders, 32. Sabadell)

 

ImprimeixCorreu