&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Nou programa de formació empresarial per al 2019

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix per al 2019 un nou programa de formació empresarial que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, cursos i programes específics de temàtica diversa. Aquest cicle va adreçat a persones emprenedores, empresaris/àries individuals i empreses.

Aquest cicle té l’objectiu de millorar les seves capacitats en els principals reptes i dificultats de l’empresa avui. L'oferta formativa és diversa i proposa sessions monogràfiques relacionades amb àrees com les vendes, internet, el màrqueting, la comptabilitat, el finançament, les cooperatives, etc.

En l’àmbit de la comunicació i el màrqueting s’han previst dues propostes. Al maig es proposa l’activitat formativa “Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet” . Per completar l’oferta formativa en aquest àmbit al setembre s’ha programat la sessió “Com aconseguir clients amb la publicitat on-line: mitjans i mètodes”. Respecte al tema de vendes el programa formatiu  inclou un taller de dos dies al març  amb el títol “Augmenta les vendes de la teva empresa d'una forma sòlida”. Al maig el torn serà per a la sessió “Com captar els primers clients” i a l’octubre la jornada “Com posar el preu als meus productes o serveis”.

Pel que fa a aspectes fiscals i comptables s’han previst dos tallers de dos dies cadascun. Al juny es realitzarà el taller “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer” i a l’octubre “Gestió financera i negociació bancària, avui”. Altres accions formatives incloses dins el programa previst fins a final d’any estan adreçades al foment de les cooperatives. Aquest és el cas del taller “Finançament per a cooperatives” previst al juny i el de “Crea la teva cooperativa” al novembre. Per completar l’oferta formativa a l’abril es preveu la sessió “Fem xarxa per ser competitius”.

ImprimeixCorreu