&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Oferta formativa en OFIMÀTICA (matí i tarda) i PROGRAMACIÓ WEB (matí)

El Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32) ofereix d'abril a juny tres nous cursos en l'àmbit de la informàtica, Programació web en entorn servidor i Ofimàtica:

  • Programació web en entorn servidor: del 21 de maig al 16 d'agost, en horari de matins (8:30-14:30). 240 hores. Si ja tens coneixements de programació en entorn client i vols ampliar a l’entorn servidor, en aquest curs aprendràs a programar en PHP i vincular amb base de dades per a fer pàgines web dinàmiques. 
  • Ofimàtica (tarda): del 26 d'abril al 13 de juny, en horari tardes (15-21 h). 190 hores. Per aprendre les eines bàsiques de l’ofimàtica (Word, Access, Excel i PowerPoint) i poder utilitzar-les en l’àmbit professional.
  • Ofimàtica (matí): del 13 de juny al 29 juliol, en horari de matins (08:30-14:30 h). 190 hores. Per aprendre les eines bàsiques de l’ofimàtica (Word, Access, Excel i Power Point) i poder utilitzar-les en l’àmbit professional.
INSCRIPCIÓ

La inscripció a tots aquests cursos d'àmbits diversos ja és oberta. Pots ampliar-ne la informació fent clic en aquest enllaç. També pots trucar al telèfon 93 745 32 23 o venir directament al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

ImprimeixCorreu