&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Sabadell Talent Jove participa en diverses accions socials

Sabadell Talent Jove ha estat protagonista darrerament de diverses actuacions sobre l'entorn social immediat que han servit tant per enfortir l'accent social del programa com per aconseguir millores concretes per a col·lectius vulnerables.

Sabadell Talent Jove és un programa dels Projectes Singulars de Garantia Juvenil adreçat a persones menors de 30 anys en situació d’atur i que no disposen de formació professional. Va començar el passat mes de febrer i té una durada de 12 mesos. Actualment s'està formant prop de 100 alumnes perquè puguin incorporar-se professionalment en el sector de la restauració (cuina, sala i pastisseria). El programa no només ofereix formació específica i orientació professional, sinó que també contempla diverses accions de participació social. 

CUINA INTERGENERACIONAL PER A L'ENFORTIMENT SOCIAL

Durant tres dimecres del mes de maig l'alumnat del projecte Singulars ha intercanviat i elaborat receptes amb les persones residents de la Residència La Font de Sabadell. L'activitat esdevé no només un centre d'intercanvi de coneixement entre dues generacions molt distanciades cronològicament, sinó que també ha servit per treballar i estimular valors socials entre els dos col·lectius. Joves i grans han compartit espais de relació, coneixements gastronòmics, esforços i el plaer de menjar-se un àpat treballat conjuntament. 

SOPAR PEL RECOMPTE DE PERSONES SENSE LLAR

L’alumnat del projecte Sabadell Talent Jove va col·laborar en el recompte de persones sense llar amb l’elaboració d'un sopar frugal a base d'entrepans i pa de pessic per a les 200 persones que hi van participar com a voluntàries. El sopar, organitzat en combinació amb altres entitats, es va dur a terme dimarts 21 de maig justa abans que s'iniciés el recompte, que es va allargar entre les 23:30 i la 1:30 de la matinada. La matèria primera va ser aportada pel Rebost Solidari. 

ESMORZAR SOLIDARI AL VAPOR LLONCH

L'alumnat dels projectes Singulars (Sabadell Talent Jove) i Prelaboral van organitzar dimarts un esmorzar per a personal de Promoció Econòmica de Sabadell. A canvi, les persones assistents van fer aportacions de diferents articles d'higiene personal i productes de neteja per al Rebost Solidari. 

ImprimeixCorreu