&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Comença la campanya de recaptació de fons del Km Solidari Vàlua amb una cursa simbòlica

Aconseguir donatius per cada quilòmetre que es corri a la Cursa de la Festa Major de Sabadell 2019 adreçats a finançar 9 projectes socials. Aquest és l’objectiu de la Plataforma del Tercer Sector Vàlua.

Un total de 168 persones s’han inscrit com a voluntàries per córrer els 7 km de la cursa popular en nom de la Plataforma, sota el lema “Mou-te amb Vàlua. Sabadell per la igualtat d’oportunitats”. Per tant, entre totes les persones sumaran 1.176 km recorreguts per motivar la gent que facin donatius. El repte és arribar al 11.760€ recaptats, 10€ per quilòmetre.

La campanya per bescanviar els quilòmetres per donatius ha començat. Les persones que vulguin col·laborar poden fer les seves aportacions clicant a l’enllaç:

Vàlua ha fet una crida a la col·laboració amb 9 projectes socials fent un recorregut de 150 metres a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell. Els diners recaptats gràcies a la tasca de les persones voluntàries s’empraran per finançar equitativament una sèrie de projectes d’entitats Vàlua.

Orígens del Kilòmetre Solidari

El Kilòmetre Solidari Vàlua ve de l’experiència del Km Solidari de l’Associació Juvenil Esquitx, que en 5 edicions ha permès a l’entitat recaptar 20.000€ per a projectes propis gràcies a la col·laboració de 250 voluntaris i 15 patrocinadors.

Vàlua

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, que treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Són organitzacions, generalment d’iniciativa privada i sense ànim de lucre, que treballem per la millora de la societat i que acompanyen i donen suport a les administracions públiques en el desenvolupament de noves polítiques socials, ambientals, de cooperació, educatives. El seu valor afegit és la capacitat de mobilitzar recursos i persones i de treballar en xarxa.

En formen part: Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo sccl, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI, escola Xalest i Prelaboral Xalest amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell. Per a més informació sobre Vàlua es pot consultar el web www.valua.cat.

Imprimeix Correu