&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Setembre i octubre, 2a edició del curs d'anglès A2

El 3 de setembre s'iniciarà la segona edició del curs Anglès A2, que s'allargarà durant els mesos de setembre i octubre en horari de tardes. El curs està adreçat a persones amb nivell A1. 

Si ja tens un nivell inicial A1 en llengua anglesa o pots acreditar-lo, en aquest curs aprendràs a utilitzar l’idioma de manera senzilla però adequada i eficaç, essent capaç d’entendre, expressar-te i interactuar tant de manera oral com escrita. El curs començarà el 3 de setembre i acabarà el 30 d'octubre i s'impartirà en horari de tardes (15:30 - 20:30 h) a Cal Molins. 

A Cal Molins (c. dels Calders, 32) t'oferim durant tot l'any una àmplia oferta formativa. La formació ocupacional és totalment subvencionada, ja que s’adreça, principalment, a persones en situació d’atur. La finalitat d’aquest tipus de formació és millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals. Són accions formatives totalment subvencionades. De caràcter teòric i pràctic, poden ser de curta o de llarga durada. També poden incloure pràctiques en empresa.

+INFO

ImprimeixCorreu