&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

ISENSI guanya el premi a la Millor Empresa en el Fòrum d’Emprenedoria Cafè Aventura

ISENSI guanya el premi a la Millor Empresa pel seu treball en solucions tecnològiques per a persones amb mobilitat reduïda en el Fòrum d’Emprenedoria Cafè Aventura. El guardó al Millor Projecte Empresarial és per a SAFETY HUG. 

El Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell ha reunit avui 80 persones al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de millorar la seva xarxa de contactes i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci.

L’activitat se centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat amb un potencial clar de creixement. Durant la jornada, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat que “tenim moltes empreses petites i microempreses que necessiten aquesta xarxa per enfortir el seu potencial i accedir a més oportunitats. Volem que sàpiguen que l’administració no ha de ser un problema, som un aliat. La nostra missió és ajudar a sumar sinergies i col·laborar amb totes les persones que consideren que emprendre és una bona opció professional” .

Per la seva part la tinenta d’alcaldessa de l'àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, ha indicat que “la nostra voluntat com a administració és fomentar nous projectes i relacions de col·laboració que ajudin a enfortir el teixit empresarial local”.

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, Fluidra i ACCIÓ amb el suport de la Diputació de Barcelona. En el decurs de la sessió s’ha ofert a deu projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats.

Premis

Entre les empreses que han pogut exposar públicament la seva experiència, la comissió qualificadora ha escollit ISENSI com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. L’activitat principal d’aquesta empresa és desenvolupar solucions tecnològiques per a persones amb capacitats reduïdes. El primer producte és LUCIA, una cabina d'hidroteràpia amb estimulació multisensorial per mitjà de l'aigua, llum, música i aromes. El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’empresa KIBUS PETCARE que han creat un màquina per cuinar aliments saludables per a mascotes domèstiques alhora que incorporen un sistema automatitzat per administrar aquest menjar.

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el primer classificat ha estat SAFETY HUG. L’hospital Parc Taulí i el Centre Tecnològic Eurecat han desenvolupat un innovador sistema de gestió de pacients incorporant paràmetres per a la seva monitorització. El producte actual és un prototip que entrarà en fase d’assaig clínic en el 2020. El segon classificat ha estat CO-RESOL. Aquest és el nom també d’una aplicació mòbil per combatre l'assetjament laboral i altres conflictes dins de les organitzacions, mitjançant un canal de denúncia intern i anònim per defecte.

La categoria Millor Empresa té un primer premi de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar en un despatx al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta en la modalitat de coworking, més 10 hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. El 2n premi és de 1.000 euros i igualment assessorament individual a càrrec d’especialistes. Pel que fa a la categoria Millor Projecte Empresarial, el 1r premi és de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació al Centre de Negocis Nodus Barberà i 10 hores d’assessorament. La segona idea de negoci classificada en aquesta categoria rep un premi de 1.000 euros i també assessorament a càrrec d’especialistes.

El programa del Fòrum també ha inclòs un espai de networking dinamitzat per la Xarxa Onion, associació de persones emprenedores de Sabadell i també s’ha ofert una ponència oberta sobre com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups, a càrrec de del Manager de Fluidra Accelera, Xavier Servat, i presentada per Albert Torruella, responsable del programa de Corporate Venturing a ACCIÓ.

ImprimeixCorreu