&

Notícies

Els alumnes de Sabadell Talent Jove s'aproximen al teixit productiu i social

Sabadell Talent Jove, el projecte de formació i orientació professional adreçat a menors de 30 anys, va realitzar durant el passat mes de juliol diferents accions d'aproximació al teixit productiu del sector de la restauració.

Les visites van tenir l'objectiu que els joves coneguessin el funcionament i els perfils que treballen en les empreses del sector.

Hotel Verdi

El dia 10 de juliol es va fer una visita a l’hotel Verdi de Sabadell amb diferents joves participants de les especialitats de sala, fleca, cuina, auxiliar en restauració i tècnic en gastronomia. La visita a l’hotel va tenir dues parts: en la primera, dirigida pel cap de sala, se'ls van ensenyar les diferents cambres de l’hotel i se'ls van explicar les diferents activitats que s’hi realitzen. També va explicar-los els perfils professionals que treballen a l'hotel i quines són les seves tasques diàries. En la segona part, el responsable de l’àrea comercial els va explicar els diferents esdeveniments que realitzen a l’hotel i com s’organitzen en funció de la seva tipologia.

Serhs Food

El dia 24 de juliol 21 joves del programa van visitar l’empresa Serhs Food, situada a Mataró. L’objectiu de la visita era que els joves poguessin conèixer el funcionament d’una cuina de col·lectivitats i les seves instal·lacions, així com conèixer quins són els perfils que contracten i quins requisits sol·liciten.

Creu Roja

Durant quatre dijous de juliol joves voluntaris de Sabadell Talent Jove van col·laborar amb el programa sensellarisme de Creu Roja preparant l'esmorzar, el dinar i el sopar als voluntaris del programa de sensellarisme. El 25 de juliol va finalitzar la col·laboració entre voluntaris de Creu Roja i de Sabadell Talent Jove. 

ImprimeixCorreu