&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

A Cal Molins ens posem en marxa. No et quedis sense plaça!

Si vols estar al dia de tota la nostra oferta de Formació Ocupacional, vine a la propera sessió informativa. Encara queden places per la del dia 6 de febrer. Ja t'hi pots inscriure omplint el formulari de sol·licitud que trobaràs AQUÍ.

Si vols consultar tota l'oferta de Formació Ocupacional 2019/2020, clica AQUÍ

 Formació Ocupacional

Ja coneixes tots els nostres certificats de professionalitat?

Enguany pots triar entre 12 Certificats de Professionalitat de diferents famílies professionals i 4 formacions en Anglès. Pren nota dels propers inicis i no et quedis sense plaça!

Pots consultar els horaris i la resta de cursos aquí.

Més de 220 persones han millorat la seva qualificació a Cal Molins

El dia 30 d’octubre va finalitzar l’edició 2018-2019 de Formació Ocupacional. Més de 220 persones han participat en alguna de les nostres accions formatives i han pogut titular-se amb un Certificat de Professionalitat, tot millorant la seva qualificació professional i la seva ocupabilitat. D’aquestes, més de 150 persones han realitzat pràctiques professionals no laborals a empresa.

ImprimeixCorreu