&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Al desembre, avança’t al 2020. Si vols millorar professionalment, no et quedis sense plaça!

Aquest desembre es presenten 2 nous certificats de professionalitat. Si busques especialitzar-te dins el teu sector, reciclar-te o obrir-te noves possibilitats laborals, inicia el 2020 millorant la teva qualificació professional.

La finalitat d’aquest tipus de formació és millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral de les persones a través del perfeccionament de les seves competències professionals. Són accions formatives totalment subvencionades i permeten obtenir una titulació oficial.

Durant el mes de desembre comencen els següents certificats de Professionalitat:

GESTIÓ INTEGRADA DE RECURSOS HUMANS

T’agradaria ser el responsable de personal en una PIME? Vols reciclar la teva experiència en el sector administratiu dins un departament de RRHH? Amb el Certificat de Professionalitat de RRHH aprendràs a donar suport administratiu a les tasques de selecció, formació i desenvolupament del departament de RRHH.

Realitzant el Certificat de Gestió integrada de recursos humans tindràs la ocasió de treballar en el Departament de Recursos Humans, departament que, sense cap dubte, gestiona l'actiu més important de tots els que formen part de l'empresa: les persones.

El curs comença el 19 de desembre de 2020 (aprox.)

Gestió integrada de Recursos Humans

OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS GENERALS

En aquest curs aprendràs a distribuir, reproduir i transmetre la informació i documentació requerides en tasques administratives i de gestió, internes i externes, així com realitzar tràmits elementals de verificació de dades i documents a requeriment de tècnics de nivell superior. 

Podràs accedir a feines com ara operador/a de central telefònica, recepcionista, classificador/a, repartidor/a de correspondència, auxiliar de serveis generals i d’oficina, auxiliar d’arxiu i auxiliar d’informació. 

El curs comença el 8 de gener de 2020 (aprox). 

Operacions auxiliars de serveis administratius generals

MÉS INFORMACIÓ

Pots consultar els horaris, els continguts i la resta de Certificats de Professionalitat aquí. També pots apuntar-te ja a la nova sessió informativa del 6 de febrer de 2020. 

Imprimeix Correu