&

Notícies

Més de 170 cursos online: Aprofita el temps i forma’t

El Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formar-te  des de casa teva en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos. Aprofita el temps i amplia el teu CV

Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta, flexible i a través de Internet adreçada a persones adultes (en situació d’atur o en actiu) que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Des del Centre de Formació Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell) es facilita la gestió per accedir-hi i és un dels llocs de la xarxa d’Aula Mentor on poder fer els exàmens presencials per obtenir-ne la titulació corresponent. Actualment et pots matricular i  formar. Quan el Centre de Formació Cal Molins estigui novament obert, ja que ara està tancat  atès el moment excepcional amb relació al virus COVID-19, podràs fer l’examen presencial prèvia sol·licitud. Els cursos d’Aula Mentor permeten obtenir un certificat  d’aprofitament emès pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Per a inscriure’s és necessari fer-nos arribar a l’adreça e-mail: vaporllonch.sabadell@aulamentor.es. El cost és de 48 € per a cada curs i dona dret a l’accés a tots els recursos durant 60 dies. En el cas de no finalitzar el curs en els 60 dies inicials es podrà ampliar en 30, 60 o 90 dies, tantes vegades com sigui necessari. El cost de cada mensualitat posteriors és de 24 €.

Per a més informació:

ImprimeixCorreu