&

Notícies


 

Sabadell i PIMEC impulsaran a la ciutat el Projecte Relleu Generacional, destinat a assegurar la continuïtat de l’empresa

L’Ajuntament de Sabadell s’afegeix així al programa de relleu generacional i protocol familiar de PIMEC que, a través de consultoria experta i individualitzada, dóna suport a les pimes en la continuïtat de l’empresa familiar, la incorporació de nous membres, la retribució i l’estabilitat financera durant el procés. Les empreses que estiguin interessades en fer ús d’aquest nou servei podran acollir-se a unes condicions preferencials.
El programa vol evitar la poca planificació que perjudica les estratègies i la pròpia gestió, i posa en perill la supervivència, el manteniment de llocs de treball i el posicionament de l’empresa familiar davant proveïdors, clients i entitats financeres.
 
L’empresa familiar té una gran importància al territori català. Representa el 66% del teixit empresarial, proporciona un 57% de l’ocupació i la seva facturació arriba al 55% del total. Per demarcacions, Girona té un 82% d’empreses familiars, Tarragona un 73%, Lleida un 72% i Barcelona un 62%.
 
Juli Fernàndez i Olivares, alcalde i president de Promoció Econòmica de Sabadell, SL, i Francesc Elias, com a president de PiMEC Vallès Occidental i en representació de Pimec petita i mitjana empresa de Catalunya, han signat aquest migdia un conveni per a la realització del projecte Relleu Generacional de PIMEC, que es basa en la professionalització d'aquest procés mitjançant el disseny del pla de successió i l'execució del pla d’acció personalitzat per a cada empresa. 
 
Aquesta actuació s'emmarca en les polítiques de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sabadell per impulsar el creixement econòmic del territori mitjançant el suport de la iniciativa emprenedora, el creixement empresarial i l’ocupació.

 

ImprimeixCorreu