Taller de cuina: tècniques bàsiques de cuina
Taller de cuina: tècniques bàsiques de cuina
L'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch impartirà un curs pràctic de 30 hores de durada per a persones que vulguin millorar els seus coneixements de cuina.
L'alumnat aprendrà a:
- Executar operacions bàsiques d’aprovisionament, preelaboració i conservació.
- Preelaborar matèries primeres seleccionant i aplicant les tècniques de manipulació, neteja, tall i/o racionat en funció de la seva posterior aplicació o ús.
- Preparar elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions, plats elementals i elaboracions de pastisseria.
El programa inclou:
- Preelaboració i tècniques culinàries aplicades a vegetals i ous.
- Elaboracions de bases de cuina (fons).
- Preelaboració i tècniques culinàries aplicades al peix i marisc.
- Preelaboració i tècniques culinàries aplicades a les aus.
- Elaboracions culinàries a base de llegums.
- Elaboracions culinàries a base d'arròs i pastes.
- Elaboració de salses bàsiques
- Preelaboració i tècniques culinàries aplicades a les carns vermelles.
El taller començarà el proper 25 d'octubre. Per a més informació del curs, fer la inscripció i el pagament: