&

Notícies

Aprovada una nova del curs de gestió administrativa per a persones en atur amb certificat de professionalitat

Aprovada una nova edició del curs de gestió administrativa per a persones en atur amb certificat de professionalitat

11 persones que van formar part de la darrera edició ja estan treballant

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, manté obert el període d’informació i de presentació de sol·licituds al curs d’Activitats de Gestió Administrativa gratuït per persones en atur. Les persones interessades en optar a alguna de les 30 places del curs poden participar en la propera sessió que es farà el 26 d’octubre a les 9:30h. en  el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32). Per assistir-hi cal confirmar prèviament l’assistència trucant al telèfon 93 745 32 23.
 
Aquesta oferta formativa s’emmarca dins el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives). Aquest és un projecte de formació ocupacional promogut per la Fundació Inform, que té com a finalitat la qualificació de persones en atur en el camp de l’administració i la gestió d’empreses per tal d’assolir un perfil administratiu polivalent per a pimes, mitjançant la metodologia de la simulació d’una empresa, reproduint situacions reals. 
Les persones que finalitzin el curs de 900 hores de durada amb pràctiques en empreses obtindran un Certificat de professionalitat de Nivell 2 (Activitats de Gestió Administrativa).
 
Per a més informació podeu visitar l’apartat del web del servei de Promoció Econòmica de Sabadell dedicat al SEFED
 
Estades a l’estrager subvencionades 
 
Per completar la formació el programa SEFED pot contemplar l’opció de poder fer una estada a l'estranger totalment subvencionada durant més de 4 setmanes. L'estada amb una família de la ciutat europea inclou pràctiques a una empresa més un curs d'anglès.
 

ImprimeixCorreu