&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch
  • baner1
  • baner2
  • baner3
  • baner4
  • baner5
  • baner6

Programa de Garantia Juvenil

Programa de Garantia Juvenil

Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de garantia juvenil a Catalunya

El Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i promogut per la Unió Europea amb el cofinançament del Fons Social Europeu, vol reduir l’atur juvenil amb ocupació de qualitat.

El SOC, mitjançant aquesta convocatòria, vol incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

 

ImprimeixCorreu

Programa Diputació de Barcelona

Plans locals d'ocupació que milloren i fomenten l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones i contribueixen al desenvolupament econòmic dels territoris de Barcelona província.

Programa Enfeina't

Programa adreçat a persones en atur de llarga durada. L'objectiu és la inserció laboral amb un contrate laboral i acompanyament. 

Garantia Juvenil

Contractació en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal d emillorar la seva ocupabilitat. 

Pla de Treball als Barris

Projectes intergrats als barris del les zones del sud i del Ripoll de Sabadell amb l'objectiu d'intervenir sobre les persones en situació d'atur. 

Treball i Formació

Programes per a persones en situació d'atur de llarga durada per afavorir-ne la inserció laboral i millorar-ne l'ocupabilitat. 

Mainaderes

Servei per al personal de Promoció Econòmica de Sabadell i per a persones usuàries dels nostres serveis per conciliar la vida laboral i la familiar. Per a infants de 0 a 3 anys.