&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Què és la Formació Contínua?

QUÈ ÉS 

La Formació Contínua per a persones treballadores ocupades té per objectiu oferir una formació que atengui els requisits de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal. El Centre de Formació Cal Molins ofereix Formació Contínua subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.


CONSORCI PER A LA FORMACIÓ CONTÍNUA DE CATALUNYA

El Consorci neix l'any 2004 en el marc del Servei d'Ocupació de Catalunya, i està integrat per la Generalitat de Catalunya (a través del Departament d'Empresa i Treball), i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l'àmbit de Catalunya.

El Consorci s'encarrega de la gestió i de l'execució dels programes de la formació professional contínua, amb l'objectiu de garantir la formació al llarg de la vida, l'adaptació dels treballadors i treballadores de les empreses a la nova societat basada en el coneixement, com també per mantenir la capacitació professional dels treballadors i treballadores quant als canvis dels processos productius.


ON TROBAR L'OFERTA DE FORMACIÓ CONTÍNUA

En aquest cercador trobaràs tota la formació adreçada a persones treballadores ocupades, 100% subvencionades pel Consorci.


CRITERIS PER REALITZAR LA FORMACIÓ

Les persones que poden participar en les accions formatives son les previstes a la base 12 de l'annex 1 de l'Ordre TSF/30/2020, d'11 de març:

  • Persones treballadores ocupades
  • Persones treballadores desocupades inscrites en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. La participació de les persones treballadores desocupades no pot superar el 30% del total de persones participants.

OFERTA FORMATIVA CENTRE DE FORMACIÓ CAL MOLINS

Consultar l'oferta a través del web i APP

 

Imprimeix Correu