&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Informe Estructura empresarial de Sabadell

Presentem la segona edició de l’informe Estructura empresarial de Sabadell. Aquesta publicació neix amb l’objectiu de proporcionar una visió global de l’estructura del teixit productiu de la ciutat i dels diferents polígons d’activitat econòmica a partir dels comptes anuals que les empreses presenten al Registre Mercantil. Per tant, amb aquest informe la ciutat ja disposa d’una nova eina amb informació detallada i classificada i a l’abast de tothom per ajudar a prendre el pols de la realitat del nostre teixit productiu d’una manera fidedigna.

El present informe inclou dades de l’any 2019, comparades amb xifres de 2018 i 2017 i s’estructura en cinc apartats: Consideracions metodològiques, Anàlisi de les dades tant des de l’òptica territorial com sectorial, Classificació dels sectors econòmics segons xifra de negocis i de la seva variació i classificació de la distribució per polígons d’activitat econòmica, Anàlisi dels polígons d’activitat econòmica i Informació detallada de cadascun dels trenta-vuit sectors en els quals s’ha dividit l’economia de la ciutat. A més, l’informe inclou el rànquing d’empreses segons volum de facturació.

Imprimeix Correu