&

Notícies

Escales noves a la plaça de Magdalena Calonge

Escales noves a la plaça de Magdalena Calonge

L’obra respon una reivindicació del veïnat de la Serra d’en Camaró

El veïnat del barri de la Serra d’en Camaró disposa d’unes noves escales per accedir a la graderia de la plaça de Magdalena Calonge. Els treballs, dels quals es beneficiarà tot el barri, responen una demanda veïnal i tenen per objectiu facilitar l’accés interior, com també l’evacuació de la graderia de la plaça de Magdalena Calonge, un lloc on els veïns i veïnes celebren activitats diverses.

Un grup de persones contractades per programes de formació i treball de l’Ajuntament de Sabadell per a persones en situació d’atur han realitzat les obres. En concret, durant les últimes 3 setmanes quatre participants en l’especialitat de construcció d’aquests programes subvencionats per la Diputació de Barcelona i el Servei d’ocupació de Catalunya han fet possible aquests treballs de millora.

En concret, el programes de formació i treball estan pensats perque persones en situació d’atur tinguin durant un temps un contracte per adquirir una experiència laboral i començar el camí per tornar al mercat de treball tot realitzant obres en benefici del conjunt de la ciutat.

ImprimeixCorreu