&

Notícies

Treball i Empresa incrementa els seus ingressos en un 12%

Treball i Empresa incrementa els seus ingressos en un 12% respecte a l'any anterior

Amb un pressupost superior als 10,6 M€., a més d’augmentar l’activitat, es posaran en marxa nous projectes, entre els quals destaquen la renovació de l’Escola de Restauració, ubicada al Vapor Llonch, amb l’aposta per un model molt més pedagògic. També s’iniciaran els treballs d’adequació de la Granja del Pas –al Parc Central del Vallès– i s’establirà un nou acord de col·laboració amb el Gremi d’Instal·ladors per crear-hi un centre formatiu de referència a Catalunya sobre Energies Renovables i Eficiència Energètica.

Segons ha comentat el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarroels ingressos previstos són un 12% superiors als de 2017 i això significa que es podrà escometre una major activitat”. En paral·lel, s’espera poder incidir més en la millora del polígon d’activitat econòmica de Can Roqueta en cas que resulti favorable l’acceptació d’una subvenció que es presentarà a la Diputació de Barcelona per executar un Pla Integral de modernització d’aquest polígon de la ciutat.

Durant 2018 es preveu, així mateix, elaborar i concretar l’Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic pels Municipis de la Conca del Riu Ripoll i la Riera de Caldes (CRIRC). Un total de 14 municipis ja van signar a l’abril la “Declaració de Can Roqueta”, amb la qual es segellava una aliança per fer front a reptes comuns i impulsar un canvi de relació amb el SOC.

CONSULTA LA NOTA DE PREMSA

ImprimeixCorreu