&

Notícies

En marxa el Programa ENFEINA’T per a la contractació de persones aturades de llarga durada

En marxa el Programa ENFEINA’T per a la contractació de persones aturades de llarga durada

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa durant aquest any el nou Programa ENFEINA’T del Servei d’Ocupació de Catalunya amb una subvenció de 348.855,43€, per fer possible que persones en situació d’atur de llarga durada puguin reprendre la seva experiència professional i adquirir una millora de la seva ocupabilitat.
 
Es preveu la contractació de 17 persones mitjançant l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell SL durant 9 mesos per realitzar obres i serveis en benefici del conjunt de la ciutat. Compta amb un acompanyament d’una persona tècnica que els facilitarà instruments per a la seva incorporació posterior al mercat de treball ordinari un cop finalitzat el seu pas per aquest programa. Els llocs de treball previstos són per a personal auxiliar administratiu, agents energètics, oficials de neteja viària, construcció, instal·lacions i fusteria i personal vinculat amb el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
INSCRIPCIÓ
 
Per participar en els processos de selecció de les persones que se’n beneficiaran del programa ENFEINA’T s’ha d’estar inscrit a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG). 

CONSULTA LA NOTA DE PREMSA

ImprimeixCorreu