&

Notícies

S'inicien dos cursos de formació ocupacional

S'ha obert la inscripció a dos cursos del programa de formació ocupacional que començaran aviat al Centre de Formació Cal Molins. Es tracta dels cursos Integració dels components software en pàgines web i Operacions bàsiques de comunicació. Van dirigits principalment a persones en situació d'atur i són 100% subvencionats. 

El 18 de juny comença el curs Integració dels components software en pàgines web, que té una durada de 180 hores. Per accedir-hi, cal haver obtingut el Graduat Escolar (o equivalent) o bé superar una prova d’accés. Cal tenir interès per les TIC i per la creació de pàgines web i es requereixen coneixements avançats d'Internet, Microsoft Office, programari, llenguatge HTML i CSS. El curs està integrat en el Certificat de Professionalitat Confecció i publicació de pàgines web i l'assistència és obligatòria. 

El 20 de juny comença el curs Operacions bàsiques de comunicacióque té una durada de 120 hores. El curs s'ocupa de la comunicació presencial i de l'ús del llenguatge en tasques administratives. Per accedir-hi, cal tenir disponibilitat horària i mostrar motivació envers les ocupacions del sector d’administració. El curs està integrat en el Certificat de Professionalitat Operacions auxiliars en serveis administratius i l'assistència és obligatòria. 

Els/les interessats/des poden visitar la pàgina de formació ocupacional o sol·licitar més informació a Cal Molins (c. Calders, 32), al telèfon 93 745 32 23 o al correu formaciovapor@ajsabadell.cat

ImprimeixCorreu