&

Notícies

El portal de feina sabadelltreball.cat publica anualment més de 1.000 ofertes laborals

L’Ajuntament de Sabadell gestiona un conjunt de programes per facilitar a persones que busquen feina accedir al mercat de treball. Només durant el 2017 amb aquest tipus de programes el resultat va ser de 1.084 insercions laborals en un any.

Es tracta de programes adreçats a persones que, principalment en atur i amb dificultats per trobar feina, puguin rebre orientació professional i acompanyament. En paral·lel, es contacta amb empreses del territori amb necessitats de cobrir places vacants que puguin contractar les persones demandants d’ocupació.

A banda d’aquestes actuacions, es posa a l’abast de qualsevol persona i empresa el portal sabadelltreball.cat. Des d’aquest web les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre, en poc temps, els currículums de les persones que s'hi inscriguin. En total, el 2017, 705 empreses van utilitzar aquest servei per trobar personal, cosa que representa un increment del 13% respecte de l’any anterior. Entre totes les empreses es van gestionar 1.427 ofertes de treball. El grau de cobertura de les ofertes va ser del 64.92%.

Segons el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, hem activat una campanya promocional a la ciutat del web sabadelltreball.cat amb l’eslògan El web on trobar feina i professionals per informar d’aquest recurs que pot ser d’ajut per al conjunt de la ciutat. La majoria de gent inscrita és de Sabadell, cosa que representa un valor afegit per a les empreses que prioritzen la proximitat.

Per a més informació, consulteu la nota de premsa. 

ImprimeixCorreu