&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Curs administratiu/va polivalent. Programa SEFED 100% subvencionat

Vols ampliar la teva formació? Vols ser auxiliar administratiu/va polivalent?. Vine a les sessions informatives del Programa SEFED amb el que obtindràs un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Alt nivell d’inserció en acabar el programa formatiu, que també ofereix pràctiques professionals en empreses reals.

Vols formar-te en l’àrea de l’administració i la gestió empresarial a través de la simulació d’empreses? El Programa Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) té l’objectiu de formar persones en l'especialitat administrativa a través d'un aprenentatge pràctic i innovador. Vine a les sessions informatives del Programa SEFED. 

QUÈ ÉS EL SEFED?
  • El SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de Formació Ocupacional que té l’objectiu de formar a persones en matèria d’Administració i Gestió d’Empreses i, més concretament, de formar a Administratius/ves Polivalents per a Pimes. Es reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real.
  • El programa SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa.
  • Aquest programa té una alt nivell d’inserció laboral.
QUÈ OBTINDRÀS SI HI PARTICIPES?
  • Un Certificat de Professionalitat de nivell 2.
  • Aprendràs “fent”, posant en pràctica l’adaptabilitat, el treball en equip,  la polivalència i totes les competències i tasques relacionades amb l’àmbit administratiu.
  • Faràs pràctiques professionals en empreses reals.
  • Millorar les teves possibilitats a l’hora de buscar feina.
T'INTERESSA?

Cal adreçar-se al Centre de Formació Cal Molins o trucar al 93 745 32 23

LLOC ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Cal Molins (C/ Calders, 32. Sabadell)

ImprimeixCorreu