&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Activitats formatives sobre emprenedoria social

Dues noves accions de formació empresarial tindran lloc durant novembre: El meu projecte resol un repte social: qui me'l finança? (14 de novembre, 9:30 h, c. Tres Creus, 236) i Emprenedoria social: idees de negoci que aporten solucions (22 de novembre, 9:30 h, c. Tres Creus, 236). Les dues activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.

El Centre de Promoció Empresarial (C. Tres Creus, 236. Sabadell)  acollirà dues activitats formatives en aquest cas adreçades a persones que vulguin apostar per l’emprenedoria social. En concret, el dia 14 de novembre es proposa l’acció “El meu projecte resol un repte social, qui em finança?” En aquest curs es donarà a conèixer diferents tipus de finançament i quin és el més adient a cada fase del projecte, així com inversors interessats i els seus requisits.

D’altra banda, el dia 22 de novembre es proposa el curs “Emprenedoria social: idees de negoci que aporten solucions” adreçat a persones amb inquietuds socials, que tenen ganes d’emprendre, però encara no tenen cap idea de negoci.L’emprenedoria social és un corrent emprenedor que identifica respostes davant dels reptes socials que la transformació social està generant. Els emprenedors i les emprenedores socials creen empreses capaces de generar, de manera sostenible, nous productes i serveis repercutint els beneficis en la millora col·lectiva.

Aquestes accions formatives alhora reben el suport de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental. Totes aquestes activitats són presencials i gratuïtes. Qualsevol persona interessada en  ampliar la informació o formalitzar la seva inscripció en línia. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Promoció Empresarial o enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat. 

ImprimeixCorreu