&

Notícies

MATRÍCULA OBERTA als mòduls de Pagament internacional i Operacions d'emmagatzematge

Si et trobes a l'atur i estàs buscant formació pots informar-te sobre aquests dos mòduls de formació ocupacional totalment subvencionats que s'imparteixen al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32):

Aquests mòduls formen part de cursos de llarga durada i s'ofereixen aquí com a unitats independents de durada més assequible:

  • Gestió de les operacions d'emmagatzematge: del 2 de maig al 3 de juny, en horari de tardes (15:30-20:30). 110 hores. Si vols aprendre a gestionar les comandes i els estocs i la prevenció de riscos laborals en un magatzem.
  • Mitjans de pagament internacional: del 20 de maig al 10 de juny, en horari de matins (8:30-14:30). 90 hores. Si vols aprendre quins són els mitjans de pagament que més s’utilitzen en la gestió del comerç internacional.

INSCRIPCIÓ

La inscripció a tots aquests cursos d'àmbits diversos ja és oberta. Pots ampliar-ne la informació fent clic en aquest enllaç. També pots trucar al telèfon 93 745 32 23 o venir directament al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Pots consultar AQUÍ el detall de tota l'oferta formativa. 

ImprimeixCorreu