&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

MATRÍCULA OBERTA als mòduls de Pagament internacional i Operacions d'emmagatzematge

Si et trobes a l'atur i estàs buscant formació pots informar-te sobre aquests dos mòduls de formació ocupacional totalment subvencionats que s'imparteixen al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32):

Aquests mòduls formen part de cursos de llarga durada i s'ofereixen aquí com a unitats independents de durada més assequible:

  • Gestió de les operacions d'emmagatzematge: del 2 de maig al 3 de juny, en horari de tardes (15:30-20:30). 110 hores. Si vols aprendre a gestionar les comandes i els estocs i la prevenció de riscos laborals en un magatzem.
  • Mitjans de pagament internacional: del 20 de maig al 10 de juny, en horari de matins (8:30-14:30). 90 hores. Si vols aprendre quins són els mitjans de pagament que més s’utilitzen en la gestió del comerç internacional.
INSCRIPCIÓ

La inscripció a tots aquests cursos d'àmbits diversos ja és oberta. Pots ampliar-ne la informació fent clic en aquest enllaç. També pots trucar al telèfon 93 745 32 23 o venir directament al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Pots consultar AQUÍ el detall de tota l'oferta formativa. 

ImprimeixCorreu