&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Intercanvi comercial amb Holanda per videoconferència al programa SEFED

L'alumnat del programa SEFED va establir contacte per videoconferència amb empreses holandeses simulades que participen en el mateix programa el passat 21 de març des de Cal Molins.  

És habitual rebre propostes per activar l’intercanvi comercial entre els diferents centres de formació. Per aquest motiu, es va demanar als centres col·laboradors de realitzar una vídeoconferència amb empreses holandeses simulades i que utilitzen la plataforma comuna Inform.

El contacte es va preparar en combinació amb el grup d'alumnes que està cursant el Certificat de professionalitat de Comerç Internacional. La preparació del treball de la conferència es va fer amb Padlet, una aplicació en línia que permet penjar i compartir informació en xarxa. A més, es va convidar aquest grup a conèixer l'empresa simulada, Talentum Formació, i els seus productes.  

Cartagena Goods, l’empresa holandesa simulada, estava formada per un col·lectiu d’alumnes joves. Després del torn de presentacions de les persones que intervindrien en el contacte, es procedí a l'exposició dels productes de Talentum i, de la mateixa manera, es rebé també la informació sobre el producte del client. La conversa incidí en el departament de compres, amb el qual es constatà una bona disposició per arribar a acords comercials entre les dues parts. 

Avui, l'actualitat del projecte es troba en la fase prèvia de compra-venda iniciat en la videoconferència. Ja s’han iniciat contactes per correu electrònic per tal de complir els compromisos adquirits i començar a realitzar les primeres comandes. En aquest punt tornarà a intervenir l’equip de Comerç Internacional, que ja treballa per en la preparació d'una master class sobre la correcta gestió administrativa i tributària d'un intercanvi internacional.

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de formació ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’administració i gestió d’empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. Al SEFED es reprodueixen situacions reals de treball, mitjançant la simulació d’una empresa com a mètode d’aprenentatge. Per aconseguir-ho cada centre adopta la forma i la distribució d’una oficina pertanyent a una empresa que en realitat no existeix. 

Intercanvi comercial amb Holanda per videoconferència al programa SEFED

ImprimeixCorreu